Hissar

Noa Lyftteknik AB har stor expertis inom service, renovering, reparationer och installationer av alla olika slags hissar såsom personhissar, lasthissar, lyftbord och handikapphissar. Vi är främst verksamma i Uppsala och erbjuder ett omfattande utbud av olika slags hisslösningar till mängder av olika kunder – allt från hotell, kontor och fabriker till banker, privata bostäder, restauranger, skolor och vårdhem.

Omfattande underhållspaket – vår kärnverksamhet är förebyggande hissunderhåll och moderniseringar. Våra tekniker kommer att identifiera potentiella fel och vidta åtgärder för att förebygga och förhindra haverier innan de inträffar. Om eventuella oförutsedda problem skulle uppstå, tillhandahåller vi också en tillförlitlig hjälptjänst dygnet runt.

Erfarna tekniker – med över 80 års kombinerad erfarenhet inom service, reparationer och installationer av hissar i Uppsala kan vi med största sannolikhet erbjuda den bästa möjliga lösningen för era specifika behov och önskemål.

Samarbete med marknadsledande tillverkare

Som mycket erfarna hissingenjörer har vi arbetat med bokstavligen alla olika varumärken och modeller av hissar på marknaden – och vi har utvecklat nära samarbetsrelationer med alla ledande tillverkare.

I tid och inom budgeten – vi förstår vikten av att alltid leverera våra arbeten inom avtalad tid och budget.

Våra hisstjänster inkluderar:

  • Förebyggande underhåll och service
  • Dygnet runt jour
  • Hissreparationer
  • Hissinstallationer

Hissunderhåll i Uppsala

Om du vill ha mer information om våra tjänster inom hissunderhåll, hissreparationer och hissinstallationer i Uppsala, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 018-430 05 07.

Top