Hisstjänster

Noa Lyftteknik AB har stor expertis inom service, renovering, reparationer och installationer av alla olika slags hissar såsom personhissar, lasthissar, lyftbord och handikapphissar. Vi är främst verksamma i Uppsala och erbjuder ett omfattande utbud av olika slags hisslösningar till mängder av olika kunder – allt från hotell, kontor och fabriker till banker, privata bostäder, restauranger, skolor och vårdhem. Vi förstår vikten av att alltid leverera våra arbeten inom avtalad tid och budget.

Hiss service & underhåll

Vår kärnverksamhet är förebyggande hissunderhåll och moderniseringar. Våra tekniker kommer att identifiera potentiella fel och vidta åtgärder för att förebygga och förhindra haverier innan de inträffar. Om eventuella oförutsedda problem skulle uppstå, tillhandahåller vi också en tillförlitlig hjälptjänst dygnet runt.

Hiss installationer 

Som mycket erfarna hissingenjörer har vi arbetat med bokstavligen alla olika varumärken och modeller av hissar på marknaden och vi har utvecklat nära samarbetsrelationer med alla ledande tillverkare. Vi utför installationer och montage av hissar med utgångspunkt kring Uppsala området. 

Reparation av hiss

Vid behov av hissreparation kan du tryggt lita på att våra erfarna tekniker kommer att hitta den bästa möjliga lösningen för dig och det problem som uppstått. 

Hiss jour 

Om du är i akut behov av en hissreparatör kan du alltid höra av dig till vår hiss jour som finns tillgänglig för dig dygnet runt på 018-430 05 05. Det kan exempelvis handla om att hissen är ur funktion, att någonting har fastnat eller andra typer av hissproblem.

Hissunderhåll i Uppsala

Våra hisstjänster inkluderar:

Om du vill ha mer information om våra tjänster inom hissunderhåll, hissreparationer och hissinstallationer i Uppsala, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 018-430 05 07.